Download lagu Via Vallen - Wegah Kelangan MP3

Via Vallen - Wegah Kelangan MP3

Listen: 4384

Duration: 4:35

Date: 11 January 2019

Lirik:

Rungokno jerit atiku iki

Sing bingung noto roso neng ati

Pengenku kowe ngerti seng tak pikir saiki


Tulung kowe ojo salah tompo

Ojo mbok pikir aku ngeliyo

Kabeh iki kahanan

Ra iso neruske katresnan


Jujur aku iseh sayang wegah kelangan

Mergo tresno wes tak patri neng njero ati

Nanging arep piye meneh

Iki wes kahanan kudu pisahan


Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku

Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku

Nglungani sliramu abot rasene pangapurane


Ora ono niatku ngelarani atimu

Rungokno aku senajano aku sing kleru

Tak akoni pancen gedhe roso tresnaku

Yo mung kanggo awakmu

Cukup pisan iki kowe loro ati

Ora tak baleni anggonku le nglarani


Jujur aku iseh sayang wegah kelangan

Mergo tresno wes tak patri neng njero ati

Nanging arep piye meneh

Iki wes kahanan kudu pisahan


Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku

Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku

Nglungani sliramu abot rasene pangapurane


Mung kependem roso tresno

Bebarengan ora bakal dadi nyoto

Pengen langgeng yo kuwi karepku

Nanging wong tuaku ora setuju


Jujur aku iseh sayang wegah kelangan

Mergo tresno wes tak patri neng njero ati

Nanging arep piye meneh

Iki wes kahanan kudu pisahan


Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku

Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku

Nglungani sliramu abot rasene pangapurane

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :