Download lagu Via Vallen - Loro Ning Ati MP3

Via Vallen - Loro Ning Ati MP3

Listen: 5196

Duration: 4:36

Date: 04 February 2019

Lirik:

Download Lagu Via Vallen Loro Ning Ati MP3


Neng ati iki loro

Kadung eling kowe ninggalne aku

Kabeh sanggup tak lakoni

Supoyo kowe tetep ning sandingku


Opo kurange aku, opo salahe aku

Nganti sliramu tego gawe loro neng atiku


Umpomo kowe neng kono

Wes ono wong liyo sing tok tresnani

Aku bakal ngelalekne jenengmu ning atiku

Tak ikhlasne masio perih batin iki


Neng ati iki loro

Kadung eling kowe ninggalne aku

Kabeh sanggup tak lakoni

Supoyo kowe tetep ning sandingku


Opo kurange aku, opo salahe aku

Nganti sliramu tego gawe loro neng atiku


Umpomo kowe neng kono

Wes ono wong liyo sing tok tresnani

Aku bakal ngelalekne jenengmu ning atiku

Tak ikhlasne masio perih batin iki


Umpomo kowe neng kono

Wes ono wong liyo sing tok tresnani

Aku bakal ngelalekne jenengmu ning atiku

Tak ikhlasne masio perih batin iki

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :