Download lagu Via Vallen - Korban Janji MP3

Via Vallen - Korban Janji MP3

Listen: 3732

Duration: 4:37

Date: 10 January 2019

Lirik:

Tanpo welas koe lungo biyen kae

Ra ono mesakne aku sitik wae

Ngaboti tresno anyarmu lalu kau tinggalkan aku

Tersakiti sendiri di malam itu


Koe lungo pas aku sayang-sayange

Tanpo pamit koe ngadoh ngono wae

Aku ra ngerti salahku dan kau campakkan diriku

Bersanding dengan kekasih barumu


Abot tak trimo kanti ikhlas legowo

Sing tak karep koe ra disiyo-siyo

Ben cukup mung aku korban janji manismu

Udan bledek kang dadi saksiku


Koe lungo pas aku sayang-sayange

Tanpo pamit koe ngadoh ngono wae

Aku ra ngerti salahku dan kau campakkan diriku

Bersanding dengan kekasih barumu


Abot tak trimo kanti ikhlas legowo

Sing tak karep koe ra disiyo-siyo

Ben cukup mung aku korban janji manismu

Udan bledek kang dadi saksiku


Abot tak trimo kanti ikhlas legowo

Sing tak karep koe ra disiyo-siyo

Ben cukup mung aku korban janji manismu

Udan bledek kang dadi saksiku

Udan bledek kang dadi saksiku


Udan bledek kang dadi saksiku

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :